Study guides

Q: How many Min in 1370 sec?

Write your answer...

Submit

Related questions

1 min = 60 sec 30 min = 1800 sec

1 min = 60 sec Hence 1 sec = 1/60 min

1 min = 60 sec 6 min = 6 x 60 = 360 sec

1 month = 50,400 min, 3,024,000 sec

5 min (60 sec/ 1 min) = 300 sec

(7 min) x (60 sec/min) = 420 sec

60 sec = 1 min 75.5 sec = 75.5/60 min = about 1.258 min

327 seconds.

2,700 seconds are in 45 min.

32 min 9 sec 40 min 10 sec adding gives... 71 min 19 sec 1 hr 11 min 19 sec. ■

There are 60 min in a Sec. SO ... (127 min)/60 = 2 min 7 sec.

19.2m/min calculation 60 sec/1 min * 32 cm/sec * 1 m/100cm

7

1 minute = 60 seconds so 30 min = 30*60 = 1800 sec.

1680

1/60

two

2100 of them.

1 min 40 sec or 100 sec.

There are 60 seconds in a minute, so multiply by 60. 5 min X 60 sec/min = 300 sec.

60 sec = 1 min so 240 sec = 240/60 = 4 min. Simple!

300 sec

60 days * (24 hr / day) * (60 min / hr) * (60 sec / min) = 5,184,000 sec

4080 sec

60 seconds!